Welkom,

ADIS is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het uitvoeren van Niet-Destructief Onderzoek (NDO). Al meer dan 20 jaar voorzien wij opdrachtgevers van betrouwbare, efficiente en professionele dienstverlening. Onze kernwaardes zijn;

Veiligheid

Veiligheid heeft absolute prioriteit. In de afgelopen 20 jaar zijn wij er in geslaagd calamiteiten te voorkomen, voor zowel U als onze medewerkers.

Door heel Nederland wordt er door ADIS gewerkt met radioactieve straling. Om de vrijgekomen straling op werklocaties zoveel mogelijk te beperken beschikken wij over röntgenbunkers uitgerust met bovenloopkranen. Vanzelfsprekend zijn onze medewerkers en onderneming VCA gecertificeerd.

Integriteit

Integriteit is zowel van toepassing op onze specialisten als de werktuigbouwkundige installaties die worden onderzocht.

Onze niet-destructief onderzoekers opereren onafhankelijk en beoordelen uw product objectief zodat betrouwbaarheid gegarandeerd blijft.Kwaliteit

Wij zijn continu bezig met kwalitiet. Niet alleen met de technische kwaliteit van uw producten die door onze specialisten met behulp van niet-destructieve onderzoekmethode's beoordeeld worden, maar ook de kwaliteit van onze dienstverlening. Deze is professioneel en efficiënt (zeer korte doorlooptijden). Ook onderscheiden wij ons door flexibiliteit en effectieve communicatie (korte lijnen en snelle rapportage)

0180 - 462426

info@adis-ndo.nl